(ВІДЕО) На Луганщині викрито схему розповсюдження фальшивої підакцизної продукції

НАЗАД
03 липня 2020 11:07

Оперативники Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євегнія Пікуса розкрили схему розповсюдження на території Луганської області тютюнових виробів з підробленими акцизними марками.

Так, 2 червня, в рамках кримінального провадження правоохоронці провели 11 обшуків за місцями проживання фігурантів справи та в торгових мережах у Старобільському та Станично-Луганському районах однойменної області.

За результатами обшуків вилучено близько 100 тисяч пачок контрафактних сигарет з підробленими марками акцизного збору та отримані від незаконної реалізації підакцизної продукції кошти на загальну суму понад 4,5 мільйона гривень.

Крім того, правоохоронці вилучили транспортний засіб, фінансово-господарську документацію, чорнові записи, сервери, комп'ютерну техніку та інші докази злочинної діяльності.

Обшуки та вилучення проводили співробітники оперативних підрозділів Луганського прикордонного загону спільно зі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та ГУ ДФС у Луганській області, з залученням силової підтримки прикордонних комендатур швидкого реагування «Щастя» та «Новопсков».

Наразі тривають подальші оперативно-слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси